/ Om /

Butiken

Sedan 2013 har Karoline sitt egna personal shopping-koncept i en sekelskiftesvilla strax söder om Helsingborg. Hit kommer man för att få expertis och för shoppa i lugn och ro. Man kan välja mellan att boka in en tid för personal shopping då Karoline ger kunden 100% uppmärksamhet, eller välja att besöka butiken under vanliga öppettider (se hemsidan för öppettider). Man kan boka en tid för sig själv eller med sällskap. Det arrangeras även årligen flera events med olika samarbetspartners som är väldigt populära och välbesökta. Konceptet “Personal Shopping” hos Karoline ska underlätta för kunden och anpassar sig efter dess behov och inte tvärt om som traditionella butiker i stan eller i köpcentrum. Vi öppnar när det passar dig.

Karoline

Karoline har jobbat inom mode och skönhetsbranschen sedan år 2000. Hon började sin resa i NYC där hon efter sina PR-studier fick jobb på det amerikanska make up-företaget NARS Cosmetics. Med den erfarenheten gick hon vidare till ett butikchefsjobb i Köpenhamn där hon jobbade i 2 år.
Tidigare har Karoline drivit butiker i både Malmö och Helsingborg för att slutligen flytta sin verksamhet till Råådalen och starta upp det nya personal shopping-konceptet.

Kontakta Oss